Om Oss

Välkommen till en värld av idéer, skönhet och funktionalitet – Välkommen till Köksmäklaren

Innovation är inte bara ett yrke för mig; det är en livsstil.

Köksmäklaren drivs sedan 2016 av mig, Angelica Karlsson. Jag har sedan dess hjälpt många med människor att hitta rätt i sitt sökande av den leverantör som passar bäst in på önskemål och behov.

Min vision är nu att kunna hjälpa ännu fler med hjälp av Köksmäklarens app.

Med 12 års erfarenhet som köksdesigner har jag inte bara utvecklat färdigheter och tekniska kunskaper, utan också en kärlek till att förvandla kunders drömmar till praktiska och estetiskt tilltalande verkligheter.

Tillsammans med vårt engagerade och erfarna team strävar vi efter att vara banbrytande inom köksbranschen. Där varje kund är en del av en inspirerande resa mot det perfekta köket.

Öppna appen, luta dig tillbaka och dröm dig bort!
Vi finns här för att hjälpa dig hela vägen från start till mål.

Du presenterar dina önskemål

Du fyller i dina önskemål via vårt formulär så noggrant som möjligt. Ett klick senare matchar du med de leverantörer som passar dina önskemål bäst.

Du får tips och råd

Vid nästan varje fråga finns en info ruta för att hjälpa dig längs vägen. För mer stöd och hjälp, tveka in på att kontakta oss.

Vi matchar dig med rätt köksleverantör

Du matchas med leverantörer från hela Sverige eller butiken nära dig. Vi har 100-tals anslutna leverantörer som alla längtar efter att få hjälpa dig vidare!

Våra tjänster

Matchning

Vi är din personliga guide till det perfekta köket, från att välja de rätta materialen till att hitta de idealiska tillbehören. Vi matchar dig med den köksleverantör som bäst uppfyller dina önskemål och behov.

Personlig service

Med vår personliga service får du hjälpt likt innan. Vi börjar med ett uppstartsmöte online där vi diskuterar era önskningar och följer er sedan hela vägen i mål.

Kunskapsdatabas

Vår omfattande kunskapsdatabas är här för att guida dig. Dyk in och upptäck alla de insikter och praktiska tips som jag, Angelica, din köksdesigner, har samlat på mig under åren.

För köksleverantörer

Upptäck fördelarna med att vara en i teamet. Spara tid och låt Köksmäklaren guida era kunder rätt från start.

För hantverkare och designers

I en värld där kundnöjdhet och kvalitetsarbete är av yttersta vikt, strävar vi efter att samarbeta med företag som inte bara uppfyller utan överträffar förväntningarna.

Har du frågor eller funderingar. Tveka inte på att höra av dig till oss.

Engagerade att ge dig bästa service

Bra service är nyckeln till att skapa en positiv kundupplevelse. Genom att vara lyhörd, tillmötesgående och engagerad kan företag skapa starka relationer med sina kunder. Att erbjuda bra service handlar om att vara tillgänglig, leverera kvalitet och lösa eventuella problem på ett effektivt sätt. När kunder känner sig väl omhändertagna och respekterade, ökar chansen för långsiktiga och givande affärsrelationer.

0 +

Active User

0 %

Satisfied User

0 +

Apps Download

0 +

Partner Joined