ÅF Portal

Genom vår portal kan du enkelt hantera kundkontakter och följa upp affärsmöjligheter. Upplev en smidigare affärsprocess och se din verksamhet växa med Köksmäklaren som partner.

Spara tid

Spenderar du också timmar på ritningar och skisser som aldrig leder till affärer? Lägg tiden på annat och låt oss göra förarbetet.

Effektivisera

Vi erbjuder tjänster och strategier som sparar tid och ökar chanserna för sälj. Med vår hjälp kan du fokusera på affärsdrivande uppgifter och nå bättre resultat snabbare.

Få varma leads

Vi levererar varma leads direkt till dig, vilket ger dig kvalificerade potentiella kunder som är redo att ta nästa steg. Detta sparar tid och ökar din chans till framgångsrika affärer.

Är du köksleverantör?

Tillsammans förändrar vi branschen genom att samla våra krafter och arbeta mot gemensamma mål. Genom att samarbeta kan vi effektivisera processer och maximera resultatet.

En central del av denna förändring är att förstå konsumentens behov och önskemål. Genom att ställa de rätta frågorna till konsumenten kan vi skapa en grundlig förståelse för deras önskemål och behov.

Detta ger oss det underlag och de förutsättningar vi behöver för att leverera produkter och tjänster som verkligen tillfredsställer och överträffar deras förväntningar.

Kort och gott, alla spar på sin tid och energi.

Pris

Lanseringserbjudande!

0 kr första månaden

(Gäller dem 100 första intresseanmälningarna)

Brons

345 kr

I månaden
(0 kr första månaden)

Helt år 3 450 kr
(Du sparar 690 kr)

Guld

745 kr

I månaden
(0 kr första månaden)

Helt år 7 450 kr
(Du sparar 1 490 kr)

Silver

545 kr

I månaden
(0 kr första månaden)

Helt år 5 450 kr
(Du sparar 1 090 kr)

Ansluta fler butiker?

Kontakta oss för att få en skräddarsydd lösning.

FAQ

Vanliga Frågor (FAQ) för Köksmäklarens Återförsäljarportal.
För att registrera dig som återförsäljare, besök vår hemsida och klicka på "Registrera dig". Fyll i dina företagsuppgifter och välj vilket paket som passar dina behov bäst. När din registrering är klar, kommer du att få en bekräftelse via e-post med instruktioner om hur du loggar in och börjar använda portalen.
Vår portal erbjuder en rad fördelar inklusive matchning med potentiella kunder, ökad synlighet, enkel hantering av kundkontakter, och tillgång till exklusiva evenemang. Portalen är designad för att förenkla och effektivisera din verksamhet, vilket hjälper dig att nå dina affärsmål snabbare och mer effektivt.
Matchningstjänsten kopplar dig samman med kunder som söker kökslösningar som dina. Baserat på kundens behov och preferenser, matchas du med de mest relevanta förfrågningarna, vilket ökar dina chanser att stänga affärer och bygga långsiktiga kundrelationer.
Ja, du kan när som helst uppgradera ditt paket för att få tillgång till fler förmåner och tjänster. Logga in på din kontoportal, gå till prenumerationssektionen och välj det paket du vill uppgradera till. Skillnaden i kostnad kommer att justeras och debiteras proportionellt baserat på din återstående prenumerationsperiod.
Som registrerad återförsäljare får du inbjudningar till våra årliga evenemang baserat på ditt paketnivå. Dessa evenemang är en fantastisk möjlighet att nätverka, visa upp dina produkter och tjänster, och träffa potentiella kunder. Håll utkik efter inbjudningar i din e-post och på portalen.
Om du behöver teknisk support eller har några frågor, kan du kontakta vår kundtjänst via e-post eller telefon. Vi har ett dedikerat supportteam redo att hjälpa dig med allt från tekniska problem till frågor om ditt konto och våra tjänster. Kontaktuppgifterna finns under "Support" på portalen.
Angelica var till stor hjälp med utformandet av vårt nya kök. Vi ville ha in så mycket som möjligt på begränsad yta och samtidigt behålla 50-tals stilen och det funktionella. Blev en del ändringar under vägen som med Angelicas hjälp, kunskap och tålamod ledde till ett mycket bra kök. Vi är mycket nöjda med slutresultatet och kan varmt rekommendera Angelica.

Björn, Stockholm

Kunskapsdatabas

Utforska vår kunskapsdatabas om materialval, vitvaror och köksdesign.

Fanerade stommar

Fanerade stommar som ofta kan vara ett tillval hos leverantör: Fanerade köksstommar liknar konceptet med fanerade köksluckor där...

Melaminstommar

Melaminstomme (det vanligaste alternativet) Melamin är en term som oftast används för att beskriva en typ av harts...

Stommar

Vid köp av kök används olika typer av stommar, och valet beror ofta på budget, designpreferenser och önskad...